Ueb

Ueb


Ueb eshte nje produkt i Revolution qe ju ndihmon te krijoni uebsajtin tuaj.
Ueb vjen me te gjitha opsionet e nevojshme per nje uebsajt modern, i cili perfshin:

Page
Krijoni faqe te ndryshme.

Post
Krijoni postime, kategori, tag etj

Menu
Krijoni menune tuaj.

Lead

Databaze per menaxhimin e 'lideve'.

Menu

Krijoni menune tuaj. 

Themes
Instaloni dhe konfiguroni 'theme-n' tuaj