Si te instaloj nje instance?

Si te instaloj nje instance?

6 Janar 2024
Instanca eshte njesia baze e Revolution.
Nje instance mund te jete nje ecommerce, car rental, hotel, realestate, laborator, klinik, accounting etj.
Per te instaluar nje instance, psh Renval(car rental), mund te ndjekim hapat e meposhtem:

2. Navigojme ne menune Instances

3. Shtojme nje instance te re:

4. Vendosim emrin e biznesit(ose cfaredo) te fusha Name dhe zgjedhim Instance Type si Renval. Me poshte zgjedhim dhe planin tarifor. Verifkojme fushat nese cdo gje eshte ok dhe klikojme 'Save' ne fund.

5. Instanca do te shtohet ne databaze dhe automatikisht do te nis instalimi i saj ne server. Instalimi zgjat jo me shume se 30 sekonda. Per te aksesuar direkt sistemin tuaj klikoni linkun:

6. Pasi logoheni ne sistem, mund te ndryshoni passwordin sipas deshires.