Ecommerce

Ecommerce

Vendo

Revolution vjen me platformen e saj Vendo nepermjet se ciles do te ndertoni ecommerce-in tuaj ne kohe reale. Si asnjehere me pare ju do krijoni uebsajtin tuaj ne vetem 60 sekonda.
Disa nga vecorite e saj jane:

Produktet

Shtoni produktet tuaja ne Vendo sebashku me kategorite, brandet, atributet dhe taget. Mundesi menaxhimi me variante.

Inventari

Akses mbi inventarin e produkteve, duke patur mundesi te ndryshoni gjendjen e produkteve ne sistem.

Porositë

Lista e porosive dhe ndjekja e tyre hap pas hapi.

Klientet

Databaze klientesh me detajet e tyre.

Shipping

Menaxhoni tarifat e shipping te ndare sipas zonave dhe cmimeve perkatese.

Monedhat

Vendo te jep mundesine e perdorimit te disa monedhave duke percaktuar kembimin valutor mes tyre.

Gjuhet

Vendo suporton ndertimin e uebsajtit ne shume gjuhe te ndryshme.

Metodat e Pageses

Vendo ju mundeson 2 lloje pagesash:
- Cash on delivery
- Paypal

Dashboard

Renval vjen me 4 dashboarde si: Basic, Notebook, Metrics dhe Performance per nje pasqyrim te plote te biznesit tuaj.

Theme

Templatet Qe Ofrojme Per Momentin

Ecommerce Template

Flone

Ecommerce Template

Destry

Ecommerce Template

Quicky

PLANET

Zgjidhni planin qe ju pershtatet

Free

 • Basic reports
 • Up to 250 products
 • 1 staff accounts
 • 250MB space
 • Containing ads
$

0 / muaj

Basic

 • Basic reports
 • Up to 1000 products
 • 1 staff accounts
 • 5 € per additional user
 • 3GB space
 • No ads
$

10 / muaj

Advanced

 • Basic reports
 • Up to 2500 products
 • 2 staff accounts
 • 5 € per additional user
 • 10GB space
 • No ads
$

15 / muaj

Enterprise

 • Basic reports
 • Up to 10000 products
 • 4 staff accounts
 • 5 € per additional user
 • 50GB space
 • No ads
$

30 / muaj

+355 69 36 18 774

Phone