Program per Makina me Qera

MAKINA ME QERA

Renval

Renval eshte nje CRM profesionale e cila do ju vi ne ndihme per te menaxhuar gjithe proceset e biznesit tuaj. Disa nga vecorite e saj jane:

Rezervimet

Rezervoni automjetet tuaja ne menyre efikase duke u ndihmuar nga procese te automatizuara.

Klientët

Krijoni nje databaze dixhitale te klienteve tuaj, te cilet mund ti kontaktoni ne vazhdimesi per ofertat dhe sherbimet.

Flota

Menaxhimi i flotes eshte nje nder pikat me forta te Renval.Automjetet, Klasat, Tipi, Vendodhjet.

Sezonet

Krijoni sezone te ndryshme per te patur cmime te ndryshme ne sezone te ndryshme per te njejtat klase automjetesh.

Cmimet

Vendosini automjeteve cmimin sipas ne disa menyra si per ore, per dite, per jave dhe per muaj.

Kontratat

Renval eshte CRM "Paperless" duke mundesuar firmat dixhitale si dhe printim direkt nga sistemi.

Vendodhjet

Renval eshte multi-location sistem. Menaxhoni floten tuaj ne vendodhje te ndryshme.

Shpenzimet

Ruani shpenzimet, gjobat, demet e shkaktuara, kostot e mirembajtjes dhe cdo gje tjeter.

Dashboard

Renval vjen me 4 dashboarde si: Basic, Notebook, Metrics dhe Performance per nje pasqyrim te plote te biznesit tuaj.

Klientet

First Class Rental Logo
Albania Car Agency Logo
Tuga Rental Logo
Rent A Car Dini Logo
Rental Cars In Albania Logo
Werent Logo
Methohu Logo
Rental Tirana Logo
Renting Car Logo
ABD Rent Logo
Theme

Templatet Qe Ofrojme

Car Rental Template

Autozone

Car Rental Template

Voiture

Car Rental Template

Renax

Car Rental Template

Revus

Car Rental Template

Carhouse

Car Rental Template

Carway

Car Rental Template

Dreamsrent

Car Rental Template

Royalcars

Car Rental Template

Vessel

Car Rental Template

Consultix

Frequently Asked Questions

Si mund te hap nje llogari?

Logohoni ne Revolution dhe krijoni nje instance per Renval. Ne 30 sekonda instanca juaj do te instalohet dhe ju mund te filloni te shtoni automjetet tuaja, cmimet etj.Per me teper lexoni ketu.

A duhet te paguaj kur te hap llogarine?

Jo. Krijimi i llogarise eshte falas, po ashtu dhe krijimi i instances se Renval. Ju mund ta perdorni falas deri ne 3 muaj.

Sa makina mund te shtoj ne sistem?

Numri i automjeteve qe mund te shtoni ne sistem eshte i percaktuar nga plani tarifor qe keni zgjedhur. Per me teper shikoni me poshte planet tarifore.

Sa kushton nese dua te nderroj theme-n(template-in)?

Te gjitha theme-t e mesiperme jane pa pagese, qe nenkupton dhe kalimin nga nje theme te tjetra.

Sa kushton nese dua nje theme te personalizuar?

Te gjithat theme-t e mesiperme jane te kollaj te personalizueshme edhe nga ju. Mund te ndryshoni kontentin, radhitjen e moduleve, ngjyren e tyre etj.

PLANET

Zgjidhni planin qe ju pershtatet

Basic

 • Deri në 5 automjete
 • 1 përdorues
 • 250MB hapsirë
 • Me reklama
 • + Uebsite
$

12 / muaj

Medium

 • Deri në 20 automjete
 • 1 përdorues
 • 5GB hapsirë
 • Me reklama
 • + Uebsite
$

20 / muaj

Enterprise

 • Mbi 20 automjete
 • 3 perdorues
 • 50GB hapsirë
 • Pa reklama
 • + Uebsite
$

1 / makine / muaj

+355 69 36 18 774

Phone